Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
BryyOffline
 Post subject: Windows Media in Adobe Premiere 7.0 PostPosted: Feb 12, 2005 - 02:22 AM



Joined: Feb 10, 2005

Status: Offline
Whenever I try to export to Windows Media in Abode Premiere Pro anymore, it stops and tells me to shut off Audio Upmixing. I was able to export fine before, but now it gives me this. Any of you ever met this problem before?
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Batman_LordOffline
 Post subject:  PostPosted: Mar 12, 2005 - 07:25 AM



Joined: Feb 24, 2005

Status: Offline
i havnt had this problem you can try a process of elim
1 how many times have you exported in this format if its only been one or two times it may not work it most curcumstances
2 was it a different version that was working
3 did you update it
4 are you using differnt formats on the sound or video that you are inputting?
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
BryyOffline
 Post subject:  PostPosted: Mar 12, 2005 - 01:11 PM



Joined: Feb 10, 2005

Status: Offline
I fixed it.
For some reason, it keeps setting its settings to very difficult speeds.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
ArcAngelOffline
 Post subject:  PostPosted: Feb 27, 2007 - 05:15 PM



Joined: Nov 30, 2006
Location: In cognito, if you want to know where this is it's spelt the same as Tijuana
Status: Offline
Is Abode editing software free or do you have to pay for it?
 
 View user's profile Send private message MSN Messenger  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 8 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits